Liberté-vakantiehuizen viert 10-jarig bestaan!

Een lieflijk boerderijtje bij Honfleur, een sfeervol landhuis bij de invasiestranden, een romantische watermolen of toch liever een gerenoveerde duiventiltoren uit de 16de eeuw? Hoewel het aanbod van Liberté-vakantiehuizen erg divers is, hebben alle vakantiehuizen in Frankrijk enkele gemeenschappelijke factoren: karakteristiek, betaalbaar, weg van het massatoerisme en altijd uniek. Deze formule zorgt ervoor dat Liberté sinds 24 september 2011 al tien jaar succesvol is.

Liberté-vakantiehuizen is dé specialist als het gaat om unieke vakantielocaties in Frankrijk. Opgericht in 2001 met slechts 50 huizen, is Liberté tien jaar later uitgegroeid tot één van de grootste verhuurders van vakantiehuizen aan de Franse westkust en in Normandië. Het aanbod bestaat inmiddels uit bijna 400 woningen. Eigenaresse Jessica Kappers heeft een voorliefde voor bijzondere en unieke huizen. Zo vormen de pastoorshuisjes, bakkershuizen, exclusieve maisons de maîtres, gerenoveerde pigeonniers en romantische kastelen de toppers uit het aanbod. Ook kunt u slapen in het vroegere huis van Hector Malot, de schrijver van het boek ‘Alleen op de wereld’.

Jessica Kappers: “Het aanbieden van speciale charmante huisjes maakt ons uniek. Dit is ook de sleutel tot ons succes. Wij bezoeken alle huizen zelf en kennen de eigenaren persoonlijk, dus we weten waar we met onze klanten over praten. We kijken ook zeker kritisch naar ons aanbod. Voldoet een huis niet aan onze normen, dan durven we ook te strepen.

Meer informatie over de karakteristieke huizen? Kijk dan snel op Vakantiehuis Frankrijk of zoek ons op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: