Een introductie in Antalya, Turkije

Antalya is een stad die bruist van het leven dankzij de toeristische industrie die er sinds enkele decennia is ontstaan. Ondertussen is toerisme veruit de belangrijkste economische sector in Antalya en daar kan jij als toerist handig een graantje van meepikken. Wanneer je een vakantie plant naar Antalya (of eender waar in de Turkse Riviera streek) dan zal je meteen merken wat voor een uitgebreide keuze je
hebt.


Er zijn letterlijk honderden hotels en resorts waaruit je kan kiezen en velen daarvan zijn absolute toppers. In Antalya bestaat er erg felle concurrentie tussen de verschillende hotels en dat komt jou natuurlijk alleen maar ten goede, want elk hotel wil de beste formule voor reizigers aanbieden.


Hotel Miracle Resort heeft in 2005 haar deuren geopend. Dit luxe 5 sterren resort is een van de grote spelers in Lara, regio Antalya. Miracle Resort heeft een breed aanbod van faciliteiten die onder de Ultra All Inclusive formule vallen. Een uitstekend vakantie alternatief met een bijzondere All Inclusive formule is Hotel Aqua Fantasy in Kusudasi. Het resort heeft een enorm waterpark in eigen tuin waar u als gast gratis toegang tot heeft.


Vakanties in Antalya voldoen dan ook aan alle standaarden die een Westerse toerist kan wensen. De prijs wordt vaak ook lekker laag gehouden door de verschillende hotels die elkaar voortdurend proberen te onderbieden. Met een beetje geluk vind je dus een prachtige en betaalbare strandvakantie in Antalya.
Het hoeft niet te verwonderen dat de toeristische economie van Antalya zo snel is gegroeid. De stad heeft namelijk een pracht aan natuurlijke eigenschappen die haar tot een veelzijdige bestemming maken. Je hoeft daarbij niet meteen aan zon, zee en strand te zijn, want ook wie van cultuur en geschiedenis houdt, vindt zijn plekje wel in de stad. Antalya is het decor van vele festivals tijdens de zomermaanden en de stad telt enkele waardevolle historische sites, zoals het prachtige oude stadscentrum, de poort van Hadrianus en verschillende mooie moskeeën en minaretten.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: