Alanya, Een Veelzijdige Luxe-bestemming

Alanya is een stad in de Turkse Riviera streek en behoort tot de favoriete bestemmingen van veel Europese toeristen. De stad telt vele resorts en luxe-hotels en staat bekend om haar prachtige stranden en de aanwezigheid van alle voorzieningen die een toerist maar kan bedenken. Zowel voor een romantische vakantie, een familiereis of een all-inclusive luxe-verblijf kan je in Alanya terecht. Neem bij voorbeeld Vikingen Infinity, het kasteel der vikingen. Een prachtig 5 sterren resort helemaal in de Vikingen stijl met een moderne tint. Een ander top resort in Alanya is het luxe Long Beach Resort, met een enorme hoeveelheid aan faciliteiten, een bijzonder privéstrand en 5 restaurants.

Veel toeristen kiezen voor een all-inclusive formule waarin alles is in begrepen en je je helemaal geen zorgen meer hoeft maken over verborgen kosten. Dat wil echter niet zeggen dat je geen vrijheid hebt om je vakantie helemaal in te richten zoals jij dat wil. Veel van de resorts en hotels bieden namelijk zeer uitgebreide programma’s aan voor entertainment en ontspanning. Je hoeft dus zeker niet al je tijd op het strand door te brengen, ook al zal niemand je dat kwalijk nemen, want de stranden in Alanya zijn legendarisch.

Elke dag worden er (ont)spannend activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Denk maar aan snorkelen, duiken en kitesurfen. Wil je even weg van het strand, dan vind je in de stad Alanya en omstreken heel wat leuke winkeltjes, bars en oude ruïnes uit de Griekse en Byzantijnse periodes die de stad heeft meegemaakt. Andere mooie steden zoals Side en Antayla zijn eveneens goed te bereiken en je hotel in Alanya kan een perfecte uitvalsbasis zijn om de hele regio te ontdekken.

Advertenties

1 reactie (+voeg die van jou toe?)

  1. yves Benb
    Mei 27, 2014 @ 18:43:10

    Hoi, ik heb je artikel gelezen en de hotels bekeken. Ze zijn schitterend. We zijn in april naar Turkije geweest naar Lara, maar dit vind ik toch nog iets specialer. We zullen nog eens moeten terug gaan naar de Turkse bodem…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: